Din fotografiile făcute publice de către tânăr, se observă condițiile dezastruoase ale salonului în care a fost internată mama acestuia. Pereți surpați și podea cu multiple găuri. Potrivit lui, femeia a fost internată în secția de boli infecțioase.

„Degeaba mai faci condiții decente in casă, când ajungi în asemenea spitale. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale există în Republica Moldova în realitate sau doar pe hârtie? Conducerea spitalului intră măcar din când în când în aceste saloane de spital? Sau e ok așa, și eu am căzut de pe lună? O secție de intoxicații/infecții a unui spital, trebuie să izoleze și să vindece intoxicațiile sau să le multiplice? Că eu, dacă privesc aceste fotografii, doar spital nu-mi pot imagina. Orice. Doar spital, nu. Să nu ne băgăm în politică, am înțeles, dar ce să facem, ce să facem, dragii mei, când noaptea e lungă și eu sunt la 2000 km?”, a mai menționat tânărul.

Acesta a actualizat postarea și a adăugat că după câteva ore, mama acestuia a fost transferată într-un salon cu condiții decente.

chisinau.failchisinau.fail
chisinau.failchisinau.fail
chisinau.failchisinau.fail
chisinau.failchisinau.fail