image
Sursa foto: Profimedia

Scandal în Spania: Dani Alves a ieșit din închisoare! Cum a reacționat avocata victimei

Dani Alves (40 de ani) a reușit să iasă din închisoare miercuri, după ce justiția spaniolă i-a fixat o cauțiune de un milion de euro.

Fostul fotbalist trebuia să stea după gratii patru ani și jumătate pentru că a agresat sexual o tânără într-un club din Barcelona, dar a făcut apel. Până la o decizie ulterioară, Alves a primit dreptul de fi eliberat după achitarea sumei.

În aceeași zi, prin familia sa, Neymar i-a plătit cauțiunea, iar Alves va ieși din închisoare. Așa cum era de așteptat, avocata victimei brazilianului a avut o reacție foarte dură.

"Sunt foarte surprinsă și înfuriată la maximum, pentru că asta e ca și cum e vorba de justiție pentru cei bogați. E o decizie scandaloasă, a putut face rost de un milion de euro într-o secundă", a declarat Ester Garcia, citată de presa britanică.

Până când se va lua o decizie la apel, Alves are obligaţia de a nu părăsi Spania şi de a preda cele două paşapoarte, spaniol şi brazilian, precum şi să se prezinte în faţa instanţei la termenele stabilite.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: