image
Sursa foto: facebook/Liviu Vovc

Liviu Vovc: Haideți să ne mobilizăm pe 20 mai și să ieșim la vot; Să dăm Chișinăului o șansă să se reabiliteze

Pentru cei din primărie nu contează bunăstarea cetățenilor, pentru ei contează banii care vin la ei în buzunar. De aceea pe 20 mai este șansa de a face o schimbare, susține Liviu Vovc, vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr.

„Cei din primărie s-au învățat să ia dijmă. Să ia dijmă din orice, din construcții, de la antreprenori, de la toți. Pentru ei nu contează bunăstarea cetățenilor, pentru ei contează banii care vin la ei în buzunar. Spun aceasta pentru că Chișinăul are nevoie în primul rând de un management calitativ. Ajunge atâția ani cât ne-au condus interimari sau alți primari care au venit doar cu vorbe și nu cu fapte”, susține Liviu Vovc.

„Este nevoie ca pe 20 mai să ne mobilizăm și să ieșim la vot. Să facem o schimbare, să dăm Chișinăului o șansă să se reabiliteze. Deja am ajuns într-un punct unde va fi greu, dar încă nu este târziu. Haideți să ne mobilizăm pe 20 mai să ieșim la vot și să votăm schimbarea, să votăm Andrei Năstase. Vă costă doar 30 de minute să ieșiți la vot. În același timp vorbiți cu colegii, prietenii, cu rudele și îndemnații pe toți să iasă la vot pe 20 mai. Victoria depinde doar de mobilizarea noastră. Sunt sigur că vom reuși împreună”, a conchis vicepreședintele Platformei DA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: