image
Sursa foto: Getty Images

Discuţii secrete între tatăl lui Neymar şi Perez: Real încearcă lovitura istorică de 350 de milioane de euro

Real Madrid face tot posibilul pentru a-l transfera pe Neymar, chiar în această vară. France Football anunţă că Florentino Perez pune la cale un plan alături de tatăl starului de 26 de ani. Preşedintele grupării "blanco" vrea neapărat să aducă un "galactic" pe Bernabeu, după 4 ani.

Francezii susţin că cele două părţi se află în discuţii, iar Perez ştie că dacă va ajunge la un acord cu agentul sud-americanului, va fi mai uşor să pună presiune pe PSG, pentru eventualul transfer.

Perez îl ademeneşte pe Neymar cu probabilitatea ridicată de a câştiga Balonul de Aur în tricoul Realului. PSG a cheltuit pentru aducerea brazilianului 222 de milioane de euro, iar campioana Franţei nu ar lua în considerare o ofertă mai mică de 350 de milioane de euro.

Real e pregătită să îl vândă pe Marco Asensio la Liverpool, pentru 180 de milioane de euro, pentru a face rost de bani pentru mutarea istorică a lui Neymar.

Madrilenii mizează pe dorinţa fostului jucător al rivalei Barcelona de a juca pe Bernabeu şi speră ca brazilianul să-şi forţeze plecarea de pe Parc des Princes.

Neymar a devenit cel mai scump fotbalist din istorie anul trecut, după ce PSG i-a plătit Barcelonei 222 de milioane de euro pentru transfer.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: