image
Sursa foto: AstroMeridian.Ru

Prezicerile astrale pentru astăzi, 17 mai

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 17 mai.

Berbec

Chiar dacă nu îți stă în fire, te-ai putea lăsa ispitit de emoții ciudate, care nici nu îți aparțin, ci sunt generate de alții. Ca să te eliberezi de ele, va trebui să te întorci la optimism.

Taur

Culegi doar ce îți convine din informațiile cu care vii în contact și nu ar fi deloc o problemă, dacă nu ai fi într-o dispoziție cam pesimistă.

Gemeni

Te lași, din nou, în voia avalanșei de planuri de evoluție profesională, doar pentru că îți convine să crezi că toate posibilitățile îți sunt deschise. De fapt, te risipești.

Rac

Reiei discuțiile avute cu persoane a căror părere contează pentru tine, iar dialogul interior pe care îl construiești ulterior te poate consuma mai mult decât ar fi cazul.

Leu

Nu mai ești dispus să asculți cu atenție ce au de spus prietenii sau rudele, chiar dacă sună interesant. Poți pierde informații importante, din acest motiv.

Fecioară

Ai chef de excentricități, ca și cum abia acum ai descoperi că ești liber să faci mai multe decât îți permiți de obicei. Este foarte important să nu întreci măsura.

Balanţă

Neplăcerile asociate cu munca de zi cu zi pot deveni astăzi un motiv serios de stres, deși nu apar elemente noi, care să te îndrume în această direcție.

Scorpion

Astăzi, discuțiile cu partenerii de orice fel nu sunt de folos nimănui, așa că nici nu trebuie să le dedici prea mult timp. Acesta nu este însă un motiv să nu te consulți deloc cu cei din jur.

Săgetător

Există nepotriviri, unele supărătoare, între ceea ce crezi că ar trebui să fie și ceea ce este în realitate – de exemplu, în familie și în cuplu. O atitudine constructivă va da rezultate.

Capricorn

Poate că unele dezamăgiri legate de rezultatele muncii sunt îndreptățite, dar ești tentat să le exagerezi și să brodezi și altele, într-o abordare pesimistă.

Vărsător

Este un moment bun să îți clarifici sentimentele și să te ocupi de cei dragi cu toată sinceritatea. Așa vei ajunge să descoperi și efectul pe care îl ai asupra lor.

Peşti

Există riscul unor neînțelegeri în familie pe care nimeni nu se va obosi să le clarifice. Tu știi însă că tot ce este adus la lumină devine mai ușor de înțeles și de rezolvat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: