image
Sursa foto: Getty Images

Cel mai neaşteptat transfer al anului: Guardiola l-a convins; Cel mai titrat jucător din lume semnează cu City

Pep Guardiola pregăteşte cel mai neaşteptat transfer al verii. Dani Alves va ajunge la Manchester City, anunţă presa din Anglia.

Dani Alves și-a terminat contractul cu PSG pe 30 iunie, iar acum își caută echipă. Se părea că Antonio Conte îl vedea potrivit pe brazilian pentru formula pe care italianul o va utiliza la Inter, 3-5-2, însă destinaţia va fi cu totul alta.

Express anunţă că Pep l-a convins pe fundaşul de bandă dreaptă să semneze pentru următorul sezon cu "cetăţenii".

Sub comanda lui Guardiola în perioada 2008-2012, la Barcelona, sud-americanul a dat cel mai bun randament al carierei. Acum, la 36 de ani, Dani Alves e gata să bifeze şi Premier League, fiind încântat de oferta campioanei Angliei.

Conform sursei citate, City l-a convins pe brazilian cu un salariu de 120.000 de lire pe săptămână. Dani Alves nu va fi titular, pe poziţia de fundaş dreapta fiind Kyle Walker. Însă, judecând după cât de multe meciuri vor avea "cetăţenii" în noul sezon, brazilianul va prinde suficient de multe partide.

Naționala lui Tite a câștigat cea de a noua Copa America, după Brazilia-Peru 3-1, iar Dani Alves (36 de ani) este primul jucător din istorie care a atins borna de 40 de trofee!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: