image
Sursa foto: MdeMulher

Horoscop 9 mai: Capricornii vor avea o zi favorabilă

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 9 mai.

Berbec

Planurile și mișcările secrete te pot costa azi timp și bani. Fii mai maleabil, mai comunicativ, mai atent cu cei din jur și mai puțin mândru cu cei din echipă, pentru a evita situațiile neplăcute și discuțiile în contradictoriu. Pot exista episoade de certuri, dispute, chiar amenințări, va fi nevoie de mai multă diplomație.

Taur

Astrele te predispun la visare. Capacitatea de concentrare și simțul practic sunt diminuate și este posibil ca cei din jur să creadă că nu ești cu picioarele pe pământ. Nu insista să-i convingi de realismul tău, vei reveni la normal în scurt timp și vei acționa cu hotărâre.

Gemeni

Mare atenție la tranzacțiile financiare ale zilei, deoarece fie o să găsești ceva ce este prea scump, fie este un produs ce nu pare să funcționeze în anumite norme, fie nu are acte care să ateste proveniența. Încearcă să te abții de la comentarii pentru a nu stârni o discuție în contradictoriu. La locul de muncă e posibilă o schimbare de planuri, dar va fi benefică.

Rac

Nu inițiezi un proiect de teama să nu eșuezi, ci vrei să continui să-l lucrezi abia după ce altcineva a făcut primul pas. Acea persoană își va asuma întregul merit în fața șefului sau clientului, iar tu vei suferi. Ia inițiativa pentru a face tu schimbările, întrucât acestea se vor dovedi profitabile pe viitor.

Leu

Posibil să te întâlnești cu un prieten care prin atitudinea sa optimistă și corectă față de viață să te motiveze să începi ceva nou pe plan profesional, o idee de proiect sau să demarezi o afacere.

Fecioară

Pe plan profesional, inteligența funcționează la cote maxime și ai încredere în judecata ta privind proiectele pe care le expui. Totuși, evită azi să faci efort fizic exagerat. Inclusiv în casă, nu te apuca să muți mobila ori să faci treburi gospodărești ce implică obiecte ascuțite (cuțit, cuie etc), pentru a nu te accidenta.

Balanță

Astrele îți oferă azi spirit de inițiativă, curaj, dorință de a evolua. În urma unei discuții serioase cu părinții îți dai seama că viața ta merge într-o direcție bună, de aceea, ar fi bine să te retragi și să faci un bilanț pentru ultimele luni, apoi să elaborezi strategii pentru următoarea perioadă.

Scorpion

Idealismul tău intră în conflict cu realitatea pe care ți-o prezintă patronii, însă nu respingi ideile lor, chiar le consideri utile. Ca urmare, te adaptezi la noile condiții, conștient fiind că te vei bucura de reușite, poate chiar identifici o posibilitate de avansare.

Săgetător

Situațiile de stres sunt o provocare în această zi. Universul dorește să îți arate că te protejează, o să te îndepărtezi de cei care nu te merită, o să cunoști persoane noi dintr-o altă pătură socială. Relația sentimentală oferă echilibrul de care este nevoie pentru a urca pe scara socială.

Capricorn

Este o zi bună pentru a face schimbări majore în viață, deoarece azi vei reuși să fii eficient și pragmatic. Ai putea să te orientezi și spre activități artistice, unde vei da dovadă de multă creativitate. Partenerul îți face acum complimente, cadouri, însă în spatele acestor manifestări se pare că stă o oarecare urmă de îndoială, gelozie.

Vărsător

Te simți impulsionat de un plus de energie, devotament, dorință de reușită, creativitate, iar în relație instinctul sexual este destul de pronunțat. Agitația mentală te va pune în situații ciudate, poate că te vei trezi căutând prin telefonul sau laptopul celui iubit, pentru a găsi ceva compromițător, însă partenerul îți este alături.

Pești

Sunt șanse mari de a fi contactat de posibili colaboratori, asociați, pentru a demara un proiect ce poate viza și o legătură cu străinătatea. Succesul de care ai parte în această zi se datorează modului original de a fi, ai lipici la public, faci glume, de aceea toți vor dori să fie în jurul tău în acest interval.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: