image
Sursa foto: eurovision.md

Participarea reprezentantei Moldovei la Eurovision, sponsorizată inclusiv de Șor și liderul separatist de la Tiraspol

Condamnatul în dosarul jafului de la bănci, Ilan Șor, este unul dintre sponsorii care oferă bani pentru deplasarea echipei Republicii Moldova la concursul internațional de muzică Eurovision 2019.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă de către interpreta Anna Odobescu și producătorul Alexandr Vdovicenco.

„Am fost nevoiți să ne adresăm conducerii țării. Din păcate, probabil din cauza situației dificile din țară, ne-au refuzat. Am decis să ne adresăm la Orhei, către partidul lui Ilan Mironovici Șor. Mulțumim mult. Datorită lui Ilan Mironovici, Anna merge la acest concurs. El printre primii a fost de acord să ne ajute. A promis și s-a ținut de cuvânt. Îl susținem întru totul și îi mulțumim mult”, susține Alexandru Vdovicenco.

Totodată, printre sponsori se numără și liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski.

„Anna s-a născut la Dubăsari. Și eu m-am născut lângă Tiraspol. Îi mulțumim lui Vadim Nicolaevici Krasnoselski. Ne-au ajutat și alții”, a adăugat Alexandru Vdovicenco.

Menționăm că în acest an, concursul Eurovision va începe pe 14 mai și se va desfășura în orașul Tel-Aviv, Israel. Anna Odobescu va evolua în a doua semifinală, pe 16 mai.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: