image
Sursa foto: Profimedia

Leverkusen a reacționat, după ce Xabi Alonso a devenit favorit să îl înlocuiască pe Jurgen Klopp la Liverpool

În cursul zilei de vineri, 26 ianuarie, Jurgen Klopp (56 de ani) a făcut un anunț care a lăsat ”mască” întreaga lume a fotbalului.

Tehnicianul neamț a dezvăluit că la finalul sezonului va pleca de la Liverpool, echipă pe care o pregătește încă în octombrie 2015.

Astfel, Liverpool trebuie să îi caute un înlocuitor lui Jurgen Klopp, iar în capul listei de se află Xabi Alonso, cel care face minuni pe banca celor de la Bayer Leverkusen.

După 19 etape jucate în Bundesliga, ”Farmaciștii” se află pe prima poziție a clasamentului cu 49 de puncte și neînvinși.

La scurt timp după ce a apărut acest zvon, cei de la Leverkusen au reacționat. Potrivit celor de la Fichajes, șefii formației din Bundesliga nici nu iau în calcul o plecare a lui Alonso în sezonul viitor.

Tehnicianul spaniol, care mai are contract până în vara lui 2026, este văzut ca și creierul proiectului. Astfel, Liverpool va trebui să muncească din greu pentru ca Alonso să ajungă pe Anfield în locul lui Klopp.

La câteva ore după ce Jurgen Klopp a dezvăluit că va pleca de la Liverpool, Xabi Alonso a susținut o conferință de presă și a fost întrebat despre gruparea de pe ”Anfield”, pentru care a jucat între 2004 și 2009.

Xabi Alonso a refuzat, însă, să ofere detalii despre planurile sale de viitor, după ce a fost întrebat dacă își dorește ca următorul pas din carieră să fie preluarea lui Liverpool.

”Să fiu sincer, nu sunt într-un moment în care să mă gândesc la următorul pas. Mă gândesc doar la prezent și mă bucur de ce trăiesc aici”, a spus Xabi Alonso, potrivit Sport Bible.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: