image
Sursa foto: Getty Images

Ruptură totală între Marcelo și Solari, la Real Madrid: Ce a decis brazilianul

Marcelo (30 de ani), venit în 2007 de la Fluminense, nu mai vrea să continue la Real Madrid din vară. Fundașul stânga brazilian, unul dintre cei mai reprezentativi jucători ai grupării blanco din ultimii ani, nu se înțelege deloc cu Santiago Solari, așa că i-a comunicat deja lui Florentino Perez, că vrea să fie lăsat să plece pentru că nu-i convine statutul de rezervă.

Tehnicianul madrilenilor îl preferă în acest moment pe flancul stâng pe tânărul Sergio Reguilon (22 de ani), așa cum s-a întîmplat și în partida de duminică seară. Solari l-a introdus, până la urmă, și pe Marcelo în teren, dar abia în minutul 76, dar asta doar pentru că Varane a fost eliminat cu patru minute mai înainte și avea nevoie de un fundaș de meserie.

Câștigător de 4 ori a trofeului UEFA Champions League și de tot de atâtea ori a campionatului Spaniei cu Real Madrid, Marcelo, considerat o bună perioadă de timp drept "noul Roberto Carlos" în flancul stâng al defensivei galactice, nu mai acceptă acest statut și vrea să se ducă și el la Juventus Torino, după Cristiano Ronaldo.

Campioana Italiei e dispusă să ofere suma de 60 de milioane de euro, scriu cei de la Tuttosport. În 2018, Juventus a dat lovitura pe piața transferurilor, prin aducerea lui Cristiano Ronaldo pentru suma de 117 milioane de euro (toate taxele incluse). Unul dintre liderii vestiarului de la Real Madrid, Marcelo nu mai are postul de titular garantat în mandatul lui Santiago Solari.

Mai mult, Marcelo și Cristiano Ronaldo au o relație extrem de apropiată, lucru ce poate fi un imbold major în realizarea acestui transfer.

Portughezul insistă pentru ca fostul său coleg de la Real Madrid să i se alăture la campioana Italiei, însă, până acum, Marcelo nu-şi imagina că ar putea pleca din capitala Spaniei. De altfel, şi-a prelungit contractul până în 2022 cu Real Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: