image
Sursa foto: gazzetta.it

Lovitură de teatru: presa din Italia anunţă negocierile pentru un transfer neaşteptat; Higuain, spre o mare rivală

Gonzalo Higuain, cel mai scump jucător cumpărat vreodată de Juventus până în această vară, când la Torino a sosit Ronaldo, ar putea să ajungă la rivala Milan. Corriere dello Sport scrie astăzi că oficialii "diavolilor" negociază transferul argentinianului.

Odată cu venirea lui CR7, în presa din Italia s-a scris intens despre faptul că Higuain va fi sacrificat, în sensul în care va fi lăsat să plece la o altă echipă. Nici nu ar avea cum să fie altfel, în condiţiile în care Dybala şi Mandzukic par a fi în continuare piese foarte importante în mecanismul echipei lui Allegri.

S-a vehiculat varianta Chelsea, acolo unde noul antrenor, Sarri, îl vrea neapărat, însă presa din Italia vine azi cu o ipoteză neaşteptată. AC Milan îl doreşte pe Higuain, iar părţile au început negocierile.

Ar fi al doilea transfer "greu" pe ruta Torino - Milano în ultimul an, după ce stagiunea trecută Boncucci a ajuns pe San Siro.

70 de milioane de euro ar dori să obţină Juve pentru vârful care a marcat 40 de goluri în 73 de meciuri în tricoul bianconerilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: