image
Sursa foto: Getty Images

Arsene Wenger a făcut ceva ce niciun alt antrenor n-ar fi avut curaj: Am refuzat Real Madrid

Arsene Wenger a recunoscut, conform celor de la Sky Sports, că a discutat de mai multe ori să preia Real Madrid, dar de fiecare dată a refuzat. Iar motivele sunt realmente INCREDIBILE!

Unul dintre ele a fost acela că ridicarea noului stadion făcuse o gaură mare în buget şi el promisese că stă să ajute la plata datoriilor. "Sunt fericit cu decizia mea. Deşi dacă întrebi vreun manager dacă ar fi interesat să antreneze Real Madrid, toţi ar spune că da. Este cel mai mare club din lume. Acum este prea târziu pentru mine".

Arsene Wenger a fost o țintă pe termen lung a lui Real Madrid, care a schimbat 18 manageri în timpul celor 22 de ani pe care antrenorul francez i-a petrecut la Arsenal. Una dintre poveşti a fost dezvăluită de Charles Villeneuve, prietenul lui Wenger, fost președinte la PSG.

Unde a negociat Arsene Wenger cu Real Madrid prima dată

"Eu am fost prezent la negocierile dintre el și Real Madrid, într-o sală de gimnastică din Italia. În cele din urmă, el a decis să rămână la Arsenal", a povestit Villeneuve.

Wenger a plecat de la Arsenal în luna mai 2018 după ce a câștigat cu "tunarii" trei titluri în Premier League.

Și fostul agent al lui Wenger, Marc Roger, a susținut că antrenorul francez a fost singurul om din lume care a refuzat vreodată Real Madrid.

Când a negociat Arsene Wenger a doua oară cu Real Madrid

”În 2003, după transferul lui Makelele la Chelsea, au avut loc mai multe întâlniri între Real Madrid, Vieira și Arsene Wenger. Era visul lui Perez să-l angajeze. Dar Arsene, care era setat să fie un antrenor cu aplecare către jucători tineri, nu a vrut să meargă la Madrid.

E singurul om din lume care a refuzat să meargă la Real Madrid. La un Real care îi avea atunci pe Roberto Carlos, Figo, Zidane și Beckham. Și a gândit mult înainte să refuze oferta”, a povestit Roger.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: