Preşedintele Barcei, Josep Maria Bartomeu îi luaseră faţa lui Florentino Perez în cursa pentru semnătura lui Messi. Presa catalană de altfel sublinia că ”Barcelona are un acord cu Luka Jovic” chiar zilele trecute.

Se pare că gruparea blaugrana ajunsese la un acord inclusiv cu formaţia germană pentru Jovic. Barca ar fi trebuit să plătească 80 de milioane de euro pentru Jovic în cazul în care ar fi dorit să-şi exercite opţiunea pentru această vară. Jovic era văzut pe Camp Nou drept înlocuitorul ideal pentru Luis Suarez.

Barcelona îl poate pierde însă pe Jovic în dauna Realului. Florentino Perez este gata să-i îndeplinească dorinţa lui Zinedine Zidane, care l-ar fi cerut pe Luka Jovic pentru echipa blanco.

Cu 25 de goluri în 42 de meciuri, sârbul a atras privirile Realului şi, în special, ale antrenorului Zinedine Zidane. Pentru a „rupe” acordul dintre Eintracht şi FC Barcelona, Florentino Perez va plăti, susţine Diario Gol, 20 de milioane de euro. Alte 65 de milioane vor merge către gruparea de pe Commerzbank-Arena.