image
Sursa foto: Ringo Damureanu

Andrei Năstase i-a spus unei cunoscute personalități din România cine vor fi partenerii săi la Primăria Chișinău

Andrei Năstase provine din branșa Justiție, este un om politic cu o viziune modernă, care dorește reformarea Chișinăului și vrea să ofere respect și demnitate locuitorilor acestei urbe.

Declarația a fost făcută de vicepreședintele Confederației Sindicale Naționale "Meridian", reprezentativă la nivel național în România, Președinte al Sindicatului Administrației Publice și al Uniunii Sindicatelor Funcționarilor Publici "Forța Legii", federație reprezentativă la nivel național pe Administrația publică, Ringo Damureanu, după ce s-a întâlnit cu Andrei Năstase la ceremonia ocazionată de aniversarea a 143 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal.

„Domnul Andrei Năstase de la Chișinău, duminica trecută a obținut 32% din voturi pentru funcția de Primar general al Capitalei Republicii Moldova, spulberând toate sondajele, și astfel a intrat în turul al II-lea al alegerilor, programat pe 3 iunie”, a scris Ringo Damureanu pe pagina de facebook.

„Domnul Năstase ne-a spus că funcționarii publici din capitala Moldovei sunt partenerii pe care îi va avea alături în îndrăzneața sa misiune și ne-a asigurat de deschiderea sa spre demnitate și performanță. Forța Legii privește viitorul cu încredere în Andrei Năstase și cu speranța că în curând vom avea o filială și în Republica de peste Prut”, a spus Ringo Damureanu.

Noutăţile partenerilor

comentarii: