image
Sursa foto: capital.ro

Horoscop: O zodie va avea reușite astăzi

Nativii din zodia Pești au nevoie de răbdare, ca să poată ajunge acolo unde își doresc.

Horoscop luni 14 ianuarie 2019 – Berbec:

Tentația zilei vine de la propria înclinație către răfuieli rapide, cu speranța, mereu deșartă, că toate problemele vor dispărea atunci când te vei calma.

Horoscop luni 14 ianuarie 2019 – Taur:

Cel mai bine stai la capitolul dorințe intense și la încrederea că merită să fie împlinite. O primă problemă ar fi să nu încalci voința celorlalți cu aceste dorințe ale tale.

Horoscop luni 14 ianuarie 2019 – Gemeni:

Nemulțumirile nu au fost niciodată o motivație suficientă ca să te pui pe treabă. Nici acum nu vor funcționa, așa că va trebui să găsești o motivație pozitivă.

Horoscop luni 14 ianuarie 2019 – Rac:

Te încântă unele relații, altele te nemulțumesc total. Este cel mai bun semn că acolo trebuie să te concentrezi. Cu siguranță vei avea de învățat ceva și de la acei oameni.

Horoscop luni 14 ianuarie 2019 – Leu:

Faptul că te simți stăpân pe situație nu poate fi un motiv suficient ca să pierzi din vedere contribuția celorlalți la reușitele pe care le bifezi acum.

Horoscop luni 14 ianuarie 2019 – Fecioară:

Există un sens profund în situațiile neplăcute în care te trezești din cauza celor dragi sau a unor persoane de la care așteptai ajutor, sprijin, apreciere.

Horoscop luni 14 ianuarie 2019 – Balanță:

Este foarte important să îți pregătești următorul pas înainte pe plan profesional, dacă îți dorești acest lucru. Este o construcție delicată, greu de făcut.

Horoscop luni 14 ianuarie 2019 – Scorpion:

Te supără orice fel de autoritate care se exercită asupra ta, dar pierzi din vedere că și tu faci la fel. Acum ai ocazia de a ajunge la un echilibru în această problemă.

Horoscop luni 14 ianuarie 2019 – Săgetător:

Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te concentrezi pe muncă și să o faci foarte bine. Acest efort îți va face bine, în toate sensurile posibile.

Horoscop luni 14 ianuarie 2019 – Capricorn:

Ai ocazia să descoperi efectul cu totul special al unei atitudini constructive în relația cu cei dragi. Nu va fi nevoie de vreun efort de convingere, ca să facă ceea ce trebuie.

Horoscop luni 14 ianuarie 2019 – Vărsător:

Tânjești după ceva de care nu ai nevoie. Poate fi o imagine din trecut, o idee despre confortul afectiv pe care ți l-ai imaginat la un moment dat.

Horoscop luni 14 ianuarie 2019 – Pești:

Ai nevoie de răbdare, ca să poți ajunge acolo unde îți dorești, la anumite realizări. E firească nevoia ta de dezvoltare, dar nu și graba.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: