image
Sursa foto: Centrul Naţional de Mediu/Facebook

FOTO: Cum s-a desfășurat evenimentul „Detergenții și mediul” și ce informații utile au putut fi descoperite

Cum să faci curat lună în casă, să speli rufele şi hainele fără ca să aduci daune mediului înconjurător, mai ales resurselor de apă? Este întrebarea la care au răspuns specialiştii care au participat la evenimentul Detergenții și mediul.

În cadrul evenimentului, vizitatorii au participa la discuţiile despre impactul detergenţilor asupra mediului şi sănătăţii cu specialişti chimişti, medici şi reprezentanţi ai „Apă Canal Chișinău”.

Totodată, producătorii locali şi distribuitorii de detergenţi ecologici ne-au povestit despre produsele ecologice la un atelier dedicat diferitor branduri de detergenţi ecologici pe care îi poţi găsi pe piaţa Moldovei.

Evenimentul a fost organizat de Centrul Naţional de Mediu în cadrul proiectului „Implicarea grupurilor ţintă în promovarea managementului integrat pe râuri mici din Republica Moldova”, în baza grantului oferit din Proiectul Swiss Cooperation in Moldova și Austrian Development Agency”, Consolidarea cadrului instituţional în sectorul de apă şi sanitaţie în Republica Moldova (Faza 01)” pentru Agenția "Apele Moldovei".

detrgenți și mediu2detrgenți și mediu2
detrgenți și mediu1detrgenți și mediu1
detrgenți și mediudetrgenți și mediu
detrgenți și mediu3detrgenți și mediu3
detrgenți și mediu4detrgenți și mediu4
detrgenți și mediu5detrgenți și mediu5
detrgenți și mediu6detrgenți și mediu6
detrgenți și mediu7detrgenți și mediu7

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: