image
Sursa foto: digisport.ro

Răzbunare și trădare în Premier League: Martial vrea să meargă la marele rival al lui Mourinho

Anthony Martial e decis să o părăsească pe Manchester United în vară, iar despărțirea pare inevitabilă, mai ales că nici Mourinho nu-l mai vrea în lot pe jucătorul francez. Acesta are însă șanse mari să ajungă sub conducerea marelui rival al lui Jose Mourinho, francezul Arsene Wenger.

Presa din Insulă scrie că Martial are de gând să semneze cu Arsenal, echipă la care a fost aproape să meargă și în iarnă, însă nu a fost lăsat de United. Martial avea 11 goluri şi zece pase decisive pentru United, în acest sezon, până în iarnă, însă minutele în care a fost introdus pe teren s-au redus după venirea lui Alexis Sanchez, de la Arsenal.

Juventus, Tottenham şi Atletico Madrid sunt printre cluburile care şi-au exprimat interesul în ultima perioadă pentru Anthony Martial. Francezul are însă alte planuri și vrea să rămână în Premier League, la Arsenal, scrie digisport.ro.

Manchester United ar vrea să-l introducă pe fotbalistul în vârstă de 22 de ani în operaţiunea Neymar: ar plănui să-i ofere pe Martial, Pogba plus 57 de milioane de euro în schimbul starului lui Paris Saint Germain. Mutarea pare însă foarte greu de realizat, iar cum Martial mai are contract până în vara lui 2019, United va fi probabil nevoită să-l vândă la Arsenal, ca să nu-l piardă gratis.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: