image
Sursa foto: Getty Images

Mourinho e disperat să se întoarcă în iarbă: Clubul uriaş unde vrea să ajungă, cu orice preţ

Jose Mourinho face totul pentru a se întoarce la Real Madrid. Portughezul e conştient că are imaginea şifonată, după perioada neagră de la United, şi vrea să îşi ia revanşa la cârma celei mai galonate echipe din istorie.

Deşi nu a reuşit performanţe deosebite la cârma Realului (un singur titlu şi o Cupă, în trei ani), Mourinho a rămas în relaţii excelente cu Florentino Perez. Nu mai departe de acum două săptămâni, Predrag Mijatovic explica într-un interviu pentru El Confidencial că ”lui Florentino îi place la nebunie Mourinho şi cred că de fiecare dată când s-a gândit la o schimbare de antrenor, s-a gândit automat şi la numirea lui Jose”.

Acum, Real e condusă de Solari, însă argentinianul a fost informat de la început că va fi doar o variantă intermediară, până în vară.

"Specialul" nu are multe alternative la dispoziţie, judecând după cota sa şi pretenţiile de a face performanţă. Din acest punct de vedere, Real pare varianta ideală, mai ales că "galacticii" vor căuta mai mult ca sigur în vară un nou tehnician.

Conform ABC, tehnicianul portughez face toate eforturile pentru a-l face pe preşedintele madrilenilor să îl aleagă. El are încă influenţă la acesta, prin diverşi prieteni comuni, care fac un adevărat lobby pentru reînscăunarea lui Mou.

Din câte se pare, Mourinho e gata chiar să se distanţeze de Jorge Mendes, impresarul şi prietenul său. Acesta nu e în relaţii bune cu Perez, după ce Real a avut probleme, mai mari sau mai mici, cu jucătorii impresariaţi de el.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: