image
Sursa foto: digisport.ro

Postolachi a fost ales omul meciului PSG - Atletico şi e comparat cu Edinson Cavani: Reacţiile din presa internaţională

Pentru câteva momente, un moldovean le-a luat faţa lui Neymar şi Mbappe la PSG. Virgiliu Postolachi a marcat un supergol în meciul câștigat de PSG în fața lui Atletico Madrid. Atacantul moldovean a înscris în prelungirile partidei golul care a stabilit scorul final, 3-2.

Presa internaţională l-a ridicat în slăvi pe Postolachi care a marcat cu un şut superb de la marginea careului direct în plasa laterală, după ce a driblat elegant un jucător de-al lui Diego Simeone.

În opinia site-ului eurosport.fr, Postolachi a înscris un gol în genul celor reuşite de Edinson Cavani, celebrul atacant uruguayan al lui PSG.

L'Equipe l-a desemnat pe Virgiliu Postolachi omului meciului Paris Saint-Germain - Atletico Madrid (3-2), meci disputat luni la Singapore în cadrul International Champions Cup. "Tânărul atacant franco-moldovean" s-a remarcat şi prin felul în care a făcut faza defensivă, mai scriu cei de la L'Equipe.

Alte reacţii din presa internaţională

The Sun: "Magnifique. PSG - Atletico Madrid 3-2: Virgiliu Postolachi a marcat un gol uluitor în ultimele momente după o execuţie frenetică."

Eurosport: "Reuşita din final a lui Virgiliu Postolachi a propulsat PSG peste Atletico Madrid"

France Football: "Partida se îndrepta spre loviturile de departajare, când tânărul atacant Virgiliu Postolachi a aşezat balonul în plasa laterală"

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: