image
Sursa foto: gazzetta.it

Pepe Reina şi Paolo Cannavaro, acuzaţi de legături cu Camorra, mafia napoletană

Scandal monstru în Italia! Pepe Reina, portarul lui Napoli, a fost acuzat că ar fi avut legături strânse cu mafia napoletană, Camorra. Investigaţiile au fost făcute de Direcţia Antimafie din oraş, iar Federaţia Italiană a deschis deja o anchetă.

Italienii de la Gazzetta dello Sport, citați de digisport.ro, anunţă că Pepe Reina, Paolo Cannavaro şi Salvatore Aronica, au avut "relaţii de prietenie nepotrivite" cu Gabriele Esposito, cel care a fost deja condamnat pentru crimă organizată.

Mai mult, cei trei au avut legături şi cu fraţii acestuia, Francesco şi Giuseppe, cei care deţin o casă de pariuri. Astfel, echipele la care au jucat cei trei, Napoli, Palermo şi Sassuolo, pot avea de asemenea de suferit.

Fratele lui Fabio Cannavaro a jucat la Napoli până în 2014, iar prietenia cu cei menţionaţi mai sus ar fi început în 2009. Paolo a încercat să vândă un ceas de 400.000 de euro prin intermendiul lui Gabriele Esposito. În schimb, acesta le procura bilete în zone greu de accesat ale stadionului San Paolo.

În cazul lui Reina, portarul care va fi prezent la Campionatul Mondial din această vară ar fi petrecut mai multe vacanţe alături de reprezentanţii Camorra.

Rămâne de văzut ce pedepse riscă cele trei cluburi, Napoli, Sassuolo şi Palermo, după ancheta demarată de Federaţia Italiană de Fotbal.

Reina joacă la Napoli din 2013, iar Paolo Cannavaro a părăsit clubul în 2014, plecând la Sassuolo, iar în prezent este antrenor secund campioana Chinei, Guangzhou Evergrande, care este pregătită de fratele său Fabio Cannavaro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: