image
Sursa foto: Profimedia

Real Madrid - Chelsea LIVE, ora 22:00, la Jurnal TV. Echipele probabile

Meciul dintre Real Madrid și Chelsea, din cadrul sferturilor de finală ale UEFA Champions League, se dispută miercuri, de la ora 22:00, în direct la Jurnal TV.

Real Madrid vine după un eșec surprinzător, 2-3 cu Villarreal, chiar pe ”Santiago Bernabeu”. Și Chelsea a pierdut precedentul joc, 0-1 cu Wolverhampton, la primul disputat de la revenirea pe banca tehnică a lui Frank Lampard.

Pentru Chelsea, însă, eșecul nu este o surpriză, având în vedere sezonul mult sub așteptări pe care îl traversează. De altfel, echipa londoneză are doar trei victorii în ultimele zece meciuri, interval în care a înregistrat cinci înfrângeri.

Real Madrid și Chelsea s-au întâlnit ultima dată în urmă cu fix un an, pe 12 aprilie 2022, tot în sferturile UEFA Champions League.

Englezii s-au impus atunci cu 3-2, dar au părăsit competiția pentru că Real Madrid, care avea să obțină trofeul după o finală cu Liverpool, câștigase cu 3-1 meciul tur, de la Londra.

Echipele probabile

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Camavinga - Kroos, Modric, Valverde - Rodrygo, Benzema, Vinicius Junior

Chelsea: Kepa - James, Fofana, Koulibaly, Chilwell - Kovacic, Enzo, Kante - Sterling, Havertz, Joao Felix

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: