image
Sursa foto: Profimedia

Portarul Sheriff-ului este aproape să ajungă în campionatul României

Nou-promovata Poli Iași e gata să se întărească pentru a da piept cu rigorile din SuperLigă. Iașiul este pe punctul de a realiza primele două transferuri ale verii.

Sorin Șerban (23 de ani), jucător care și-a reziliat contractul cu FCSB, este așteptat în Copou și va semna un contract valabil 3 sezoane cu Poli Iași. În plus, campioana sezonului 2022/2023 din Liga 2 a ajuns la un acord și cu Dumitru Celeadnic (31 de ani), portarul care a evoluat la Sheriff Tiraspol în ultimii 4 ani și jumătate

Celeadnic a adunat 6 selecții la naționala Republicii Moldova și a făcut parte din lotul lui Sheriff în 2021, când tiraspolenii au uimit toată Europa cu prestațiile din grupele UEFA Champions League.

Atunci, Sheriff Tiraspol a câștigat pe Bernabeu în fața lui Real Madrid, scor 2-1. Goalkeeper-ul Dumitru Celeadnic a fost rezervă la acel meci, însă a jucat titular în altă partidă din sezonul 2021/2022 din UCL, contra lui Inter.

350 de mii de euro este cota de piață a lui Celeadnic, potrivit Transfermarkt.

De-a lungul carierei, moldoveanul a mai jucat la Dacia Buiucani, FC Speranța, Dacia Chișinău, Dinamo-Auto și FC Petrocub.

4 titluri de campion al Moldovei și 3 Cupe are în palmares Dumitru Celeadnic.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: