image
Sursa foto: facebook.com/alexander.slusari

Alexandru Slusari: Cu ce real rămân cetățenii și țara în întregime după pomenele electorale ale lui Plahotniuc

Cu ce real rămân cetățenii noștrii și țara în întregime după pomenele electorale ale lui Plahotniuc, care în realitate nu sunt altceva decât folosirea ineficientă a banilor noștri?

1. După majorarea cu 10% a pensiilor care nu ajung la 1500 lei, mulți pensionari au pierdut ajutorul financiar. Într-un buzunar le-au pus banii, din altu le-au scos.

2. Tarifele exagerate minimum cu 15% la căldură le-au înghițit valorizările mizere ale pensiilor.

3. Legislația în sistemul de pensii a fost modificată în așa mod încât indexarea pensiilor anul curent nu va avea loc.

4. Reforma sistemului de salarizare, promovată în mare grabă, nu are surse necesare pentru finanțare. Din cauza febrei electorale în procesul aprobării documentului, zeci de mii de bugetari pănă în prezent nu au primit salariile pentru decembrie.

5. Ministerul Finanțelor în primele 16 zile ale anului a împrumutat de la bănci aproape un miliard de lei sau de două ori mai mult decât în perioada similară a anului 2018.

6. După ce se va topi zăpada, toata lumea o să vadă calitatea programului 1200 kg. de drumuri. Cei la guvernare acum se roagă ca primăvara cumva să nu vină pănă la ziua alegerilor.

PS: Unicul lucru palpabil de la Plahotniuc, care rămâne la oameni, ar fi scrisoarea de felicitare cu Anul Nou și atribuirea meritelor inexistente.

Alexandru Slusari

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: