Sursa citată scrie că Joachim Low, Mauricio Pochettino şi Guti sunt principalii favoriţi pentru preluarea băncii tehnice a campioanei Europei. Pe lista lui Florentino Perez se mai află Jurgen Klopp şi Arsene Wenger.

Joachim Low - a fost mereu unul dintre preferaţii lui Florentino Perez, dar tehnicianul este selecţionerul Germaniei din 2006 şi tocmai şi-a prelungit contractul până în 2022.

Mauricio Pochettino - actualul antrenor al lui Tottenham şi-a început cariera în Spania, la Espanyol. De aici a plecat la Southampton, pentru ca mai apoi să preia banca celor de la Spurs. A făcut din Tottenham o echipă de top în Premier League şi mai are contract până în 2023. Ar putea veni "la pachet" cu Harry Kane, una dintre ţintele Realului.

Guti - este unul dinte pariurile lui Florentio Perez. Fostul fotbalist al Realului a preluat grupele de tineret în 2013-2014 şi după numai doi ani a fost promovat la tineretul B, pentru ca în 2016 să facă pasul către tineretul A. A anunţat deja că este pregătit pentru o nouă provocare şi este o variantă viabilă pentru conducerea albilor.

Jurgen Klopp - Antrenorul care a pierdut finala Ligii Campionilor cu Liverpool chiar în faţa Realului a fost o opţiune pentru Florentino Perez încă de când o pregătea pe Borussia Dortmund. A fost dorit la Real după plecarea lui Ancelotti, dar în cele din urmă a fost ales Rafa Benitez.

Arsene Wenger - Nu e prima dată când numele lui Wenger este pe lista Realului. Perez l-a dorit şi în trecut, însă s-a lovit de refuzul francezului, care a pregătit-o pe Arsenal încă din 1996. "Am refuzat Realul de două sau de 3 ori", a dezvăluit chiar Wenger. În cazul în care va fi ales, francezul va avea controlul total, la fel cum se întâmpla şi la Arsenal.

Zinedine Zidane se afla pe banca Realului din ianuarie 2016. Ca antrenor al ”albilor”, Zidane a cucerit nu mai puțin de 9 trofee - de trei ori UEFA Champions League (2015-16, 2016-17, 2017-2018), Supercupa Europei (2016, 2017), La Liga (2016-2017), Supercupa Spaniei (2017) și Cupa Mondială a Cluburilor (2016, 2017).