image
Sursa foto: Getty Images

Neymar i-a caracterizat pe Messi și Cristiano Ronaldo: Unul este idolul meu, celălalt este un monstru

Neymar, atacantul brazilan al lui PSG, nu l-a uitat pe fostul său coleg de la FC Barcelona, Lionel Messi, despre care are numai cuvinte de laudă. Neymar a vorbit și despre Cristiano Ronaldo, pe care l-a numit "monstru".

"Am jucat cu Messi, cred că este unul dintre cei mai buni jucători din fotbal. Este idolul meu", a spus fotbalistul campioanei Franței, într-un interviu pentru The Players' Tribune, care a dezvăluit ce efect a avut Messi asupra lui: "Când jucam la Barcelona în fiecare zi învățam de la el, la fiecare antrenament. Era o bucurie să îl văd pe teren, m-a ajutat să devin un fotbalist mai bun".

Neymar a vorbit și despre fostul lui rival din La Liga, actualul atacant al lui Juventus, Cristiano Ronaldo: "Cât despre Cristiano Ronaldo, el este un monstru. Împotriva lui este o plăcere și o onoare, dar trebuie să fim mai pregătiți când îl întâlnim. Este unul dintre cei mai buni din fotbal, astfel încât trebuie să devii mai inteligent, să fii alertă, dar în același timp să înveți multe de la el", a spus brazilianul și despre Cristiano Ronaldo.

"Sunt doi dintre cei mai mari băieți cu care pot să mă compar, pentru că vreau să învăț, vreau mai mult, vreau să câștig, vreau mai multe trofee, să marchez mai multe goluri, așa am învățat de la ei în fiecare zi", a mai spus vedeta de la PSG.

Neymar a ajuns la Barcelona în vara anului 2013, de la echipa din Brazilia Santos FC pe suma de 88,2 milioane de euro. La 4 ani distanță a decis să plece din La Liga și a semnat cu echipa campioană a Franței, PSG, plătind catalanilor clauza record de reziliere: 222 de milioane de euro.

În tricoul blaugrana a evoluat în 186 de meciuri și a înscris 105 goluri, în timp ce, la gruparea din Paris a evoluat în 43 de meciuri, marcând 39 de goluri.

Cu Barcelona a câștigat o Liga a Campionilor, de două ori titlul în Spania, de trei ori Cupa Spaniei și o Supercupă a Spaniei. Cu PSG a câștigat în sezonul trecut titlul de campion, Cupa Franței și Cupa Ligii Franței.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: