image
Sursa foto: Privesc.eu

„Învingem ACUM pentru dreptate și viață bună”; Blocul ACUM Platforma DA și PAS s-a lansat în campania electorală // VIDEO

Venim să facem dreptate tuturor oamenilor cinstiţi, care muncesc din greu pentru a se întreţine pe ei şi familiile lor, dar care sunt furaţi zilnic de o gaşcă de hoţi de la guvernare, care se ţine cu dinţii de putere.

Asta promite Blocul ACUM Platforma DA și PAS care s-a lansat astăzi în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie. Structura politică participă la scrutin cu sloganul „Învingem ACUM pentru dreptate și viață bună”.

La evenimentul care a avut loc în fața Parlamentului au participat candidații ACUM în circumscripția națională și în circumscripțiile uninominale, precum și mai mulți simpatizanți ai celor două formațiuni politice.

Vă prezentăm proclamația blocului ACUM Platforma DA și PAS, prezentată astăzi în centrul capitalei:

„Blocul electoral ACUM DA PAS vine în aceste alegeri decisive ca să facă Dreptate şi să asigure o Viaţă bună pentru oamenii acestei ţări!

- Venim să facem Dreptate tuturor oamenilor cinstiţi, care muncesc din greu pentru a se întreţine pe ei şi familiile lor, dar care sunt furaţi zilnic de o gaşcă de hoţi de la guvernare, care se ţine cu dinţii de putere.

- Venim să facem Dreptate pentru sutele de mii de pensionari, care şi-au dat cei mai buni ani din viaţă, sănătatea şi forţele pentru noi şi care acum trăiesc în sărăcie, din cauza incompetenţei şi corupţiei acestei guvernări.

- Venim să facem Dreptate cetățenilor din diasporă, care au fost alungați din ţară din cauza sărăciei şi deznădejdii, care din economiile lor trimit acasă peste un miliard de dolari anual, dar sunt batjocoriţi de această guvernare, care le-a furat dreptul de a vota şi de a decide în propria lor ţară. Ne dorim ca cetățenii noștri să vrea să rămână și să se întoarcă acasă.

- Venim să facem Dreptate antreprenorilor care prin munca şi rezultatele lor contribuie la temelia bugetului acestei ţări, dar care sunt sufocaţi de corupţie şi lipsa justiţiei.

- Venim să facem Dreptate profesorilor, medicilor, inginerilor și tuturor oamenilor care muncesc onest, așa încât fiecare cetățean al Republicii Moldova să aibă venituri suficiente pentru a trăi bine acasă și o viață demnă.

- Venim să facem Dreptate tinerilor care nu-şi mai văd rostul în această ţară, deoarece clica de oligarhi le-a furat viitorul şi nu le oferă nici o perspectivă de dezvoltare.

- Venim să facem Dreptate tuturor cetăţenilor Republicii Moldova care, indiferent de limba vorbită, credinţele şi viziunile lor, suferă de aceleaşi probleme generate de corupţie, injustiţie şi inegalitate.

Vom alunga această clasă politică coruptă, care exploatează nemilos resursele ţării, şi vom face ca instituţiile statului să lucreze pentru cetăţeni, dar nu pentru o gaşcă de hoţi. Vom curăţa justiţia şi vom confisca averile marilor corupţi, ca lumea să ştie că doar munca cinstită poate fi temelia prosperităţii. Vom relansa economia şi vom crește veniturile oamenilor. Vom investi mult în educaţie, adică în viitorul acestei ţări, ca principal motor al modernizării şi schimbării. Vom reface relațiile cu partenerii europeni și vom îndeplini toate condițiile pentru a depune cererea de aderare la Uniunea Europeană, pentru a ne regăsi cu toţii în familia naţiunilor civilizate!

Moldova are nevoie de tine, ACUM! Împreună cu toți oamenii buni, învingem ACUM pentru dreptate și viață bună!La evenimentul care are loc în fața Parlamentului participă candidații ACUM în circumscripția națională și în circumscripțiile uninominale.”

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: