După ce Higuain a fost anunțat ca fiind foarte aproape transferat la AC Milan, "diavolul" a pornit, după cum anunță presa din Italia, și pe urmele unui jucător de la PSG, care a fost dorit și de Barcelona: Adrien Rabiot.

După plecarea lui Leonardo de la Milan la PSG, directorul sportiv a pus la cale și mutarea pe Parc des Princes a starurilor Zlatan Ibrahimovic și Thiago Silva, în 2012. Acum, brazilianul a revenit pe San Siro și ar putea lucra și la un transfer în sens invers. În ultimii ani, Milan a dus lipsa unui cap limpede la mijlocul terenului, iar Gattuso speră ca Rabiot să fie omul de care avea nevoie.

Cu un singur an de contract rămas la PSG, francezul ar putea fi tentat cu un rol important într-o echipă mare a Europei, unde ar avea mai multă libertate în joc și unde nu ar mai fi în umbra atâtor staruri.

În vârstă de 23 de ani, Adrien Rabiot este cotat la 50 de milioane de euro și are contract valabil cu PSG până în 2019. Pentru naționala Franței, mijlocașul are 6 selecții și nu a fost inclus în lotul lui Didier Deschamps pentru Cupa Mondială din Rusia.