image
Sursa foto: poză simbol

Dezbateri pentru Primăria Bălți

Jumătate dintre candidații pentru funcția de primar al municipiului Bălți au participat la dezbaterile organizate de către postul de radio public Radio Moldova.

Participarea la dezbateri a fost stabilită în urma unei trageri la sorți. Candidaților li s-a cerut să-și prezinte succint ofertele electorale.

Participanții la dezbateri au fost întrebați cum vor soluționa mai multe probleme concrete, iar apoi și-au pus unul altuia întrebări. În prima rundă a fost vorba despre candidatul Platformei Demnitate și Adevăr, Arina Spătaru, și cel al socialiștilor, Alexandr Usatîi.

Iar în a doua rundă de dezbateri a fost vorba de reprezentantul lui Simion Guțu, candidat din partea Partidului Acțiune și Solidaritate și, respectiv, Sergiu Burlacu de la Partidul Unității Naționale.

La dezbateri au fost invitați și ceilalți patru candidați pentru Primăria Bălți - Elena Grițco, Nicolai Grigorișin, Oleg Topolnițki și Pavel Verejanu, însă aceștia nu s-au prezentat. Dezbaterile au fost organizate în parteneriat cu Asociația Promo-LEX în cadrul unui program implementat cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: