image
Sursa foto: poliția.md

Cocaină, marijuană și pastile de tip Ecstasy, găsite într-un club din capitală: 25 de suspecți în vizorul poliției

Șapte persoane cu vârste cuprinse între 18 și 42 de ani au fost reținute, fiind bănuite de comercializarea drogurilor în cluburile de noapte din capitală.

Forțele de ordine au efectuat mai multe percheziții la domiciliile membrilor grupării criminale, cât și reținerea în flagrant a 3 lucrători și al patronului clubului de noapte.

În cadrul percheziției, în localul menționat, au fost depistate droguri de tip Ecstasy, amfetamină, cocaină, marijuană, iar 25 de persoane erau suspectate de consum al stupefiantelor, la 15 din ei fiind constatată starea de ebrietate narcotică. La domiciliul suspecților au fost găsite peste 150 de pastile de tip Ecstasy.

Grupul criminal acționa după o schemă bine pusă la punct, fiecare membru avea rolul său, iar liderul care s-a dovedit a fi directorul unui club de noapte din Chișinău care organiza comercializarea drogurilor în incinta localului.

poliția.mdpoliția.md

În calitate de realizatori acționau chelnerii, dar și unii clienți. Anterior, de la chelneri au fost efectuate achiziții de control, fiind procurate droguri în incinta localului. O pastilă de acest tip era comercializată consumatorilor cu prețul de 350 - 500 lei.

Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: