image
Sursa foto: jurnal.md

PSRM face agitație electorală interzisă până la 25 ianuarie // VIDEO

Activiștii PSRM împart de cu zor ziare de partid prin țară, făcând agitație electorală, deși acest acest lucru este interzis până pe 25 ianuarie.

Imaginile de mai jos au fost surprinse ieri, în centrul Chișinăului, iar imaginile ne-au fost expediate de către un cititor Jurnal.md. Totodată, și astăzi activiștii Platformei Demnitate și Adevăr au filmat un alai de socialiști care făceau agitație într-o piață de la Poșta Veche.

„Se întâmplă un lucru grav, condițiile sunt absolut inegale în această campanie electorală. Blocul ACUM Platforma DA și PAS respectă întocmai buchia și spiritul legislației și nu face campanie electorală până la 25 ianuarie. Chiar dacă noi considerăm că este o tâmpenie mare că nu putem folosi banii din fondul electoral până la 25 ianuarie, noi ne conformăm. Dar iată ce vedem agitație electorală din partea socialiștilor, distribuie ziare, pliante, imagini cu președintele pe fonul președintelui Rusiei. Dar, cel mai grav lucru, este că acest material e achitat din contul grupului de inițiativă. Ce are grupul de inițiativă cu aceste ziare promoționale? Grupul de inițiativă se creează pentru colectarea semnăturilor și nu are niciun drept să distribuie materiale odată ce candidatul a fost deja înregistrat. Vedem o mostră crasă de încălcare a legislației. Blocul ACUM trebuie să respecte buchia legii, și noi facem acest lucru, iar partidele lui Plahotniuc și Dodon fac ce vor!”, a comentat vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: