image
Sursa foto: Getty Images

Situație explozivă la United. Pogba s-a săturat de Mourinho și s-a dus la conducere: Ori eu, ori el

Nu mai există cale de împăcare între Jose Mourinho și Paul Pogba. Curtat intens de Barcelona în vară, mijlocașul francez a considerat că e momentul să ia inițiativă și a mers la conducerea clubului pentru a discuta cu cărțile pe masă despre viitorul său fotbalistic, respectiv despre relația cu antrenorul portughez.

În esență, mesajul campionului mondial a fost ferm și concis "eu sau Mourinho!", potrivit The Sun. Astfel, în ciuda presiunii vestiarului, a fanilor și a figurilor importante din fotbalul englez, dacă totuși oficialii lui United nu vor plăti cele 12 milioane de lire stipulate în clauză pentru a-l demite pe Mourinho, plecarea lui Pogba este iminentă. Cluburi de top așteaptă să profite în urma acestui conflict. Barcelona și Juventus sunt primele echipe care stau la pândă.

Primele tensiuni dintre Mourinho și Pogba au ieșit la suprafață la începutul acestui an, urmate de conflicte iscate între portughez și alți fotbaliști importanți de pe Old Trafford.

Una dintre cele mai recente decizii ale lui Mourinho, de a-i retrage banderola lui Pogba reflectă tensiunile dintre cei doi "diavoli": ”Ești modelul de anti-căpitan! Cât timp voi fi eu aici, nu vei mai purta banderola”, a fost mesajul clar pe care Mourinho i l-a transmis francezului.

După 7 etape, Manchester United ocupă locul 10 în Premier League, cu 10 puncte.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: