image
Sursa foto: Instagram

Real Madrid și PSG și-ar putea lua gândul de la Erling Haaland! Ce lovitură se pregătește "în culise"

Erling Haaland (22 de ani) a depășit cu mult toate așteptările și are cifre extraordinare la Manchester City, echipă care l-a transferat în vara anului trecut.

La nici 12 luni după mutare, "Cetățenii" îi pregătesc norvegianului un nou contract, deși înțelegerea actuală este valabilă până pe 30 iunie 2027.

Conform presei britanice, motivul principal pentru care Manchester City vrea să îi ofere lui Haaland un nou contract este clauza sa de reziliere, în valoare de 200 de milioane de euro, valabilă din vara anului 2025.

Astfel, campioana en-titre din Premier League vrea să se asigure de faptul că echipe interesate de Haaland, precum Real Madrid sau PSG, nu vor achita suma de mai sus.

În plus, datorită randamentului foarte bun dat de Haaland în primul său sezon din fotbalul britanic, Manchester City vrea să îi ofere și o mărire considerabilă de salariu.

Sezonul acesta, Haaland a atins o performanță pe care nu au reușit-o toți jucătorii din Premier League la un loc.

Conform statisticienilor de la Opta, Haaland a ajuns la 6 hat-trick-uri în toate competițiile din ediția actuală.

În afară de Haaland, doar alți cinci fotbaliști din campionatul Angliei au marcat cel puțin 3 goluri într-un singur meci în acest sezon: Leandro Trossard, Phil Foden, Heung-Min Son, Ivan Toney și Mohamed Salah.

Dieferența este că aceștia au izbutit câte un singur hat-trick fiecare, în timp ce Haaland a ajuns deja la cifra 6.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: