image
Sursa foto: jurnal.md

Mișcarea de Rezistență Națională, mesaj de mulțumire pentru moldovenii din Diasporă

Mişcarea de Rezistenţă ACUM a transmis un mesaj de mulţumire către moldovenii din Diasporă pentru protestele frumoase care au fost organizate în diferite oraşe din toate colţurile lumii.

„Reiterăm mesajul nostru de mulţumire pent5ru Diaspora noastră exemplară care a continuat să protesteze zi de zi. Am văzut cum se protestează în Italia, la Londra, Germania”, a declarat liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase.

„Vă invit să nu încetaţi şi ne închinăm în faţa voastră pentru că acolo unde sunteţi, unde aveţi şi democraţie, nu vă’ este indiferent de ce se întâmplă acasă, de ce se întâmplă cu părinţii şi cu fraţii voştri”, a adăugat Andrei Năstase.

Amintim că astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, membrii Comitetului Mișcării de Rezistență Națională s-au arătat profund îngrijoraţi de faptul că regimul oligarhic întârzie să implementeze revendicările populare înaintate de către cetățeni în cadrul manifestației de amploare din data de 1 iulie curent și anume: Confirmarea legalității alegerilor și validarea mandatului de primar al lui Andrei Năstase, Anularea sistemului electoral mixt și revenirea la cel proporțional, Demiterea și tragerea la răspundere a judecătorilor care au participat la luarea deciziilor ilegale ce au dus la invalidarea mandatului de primar al lui Andrei Năstase, revendicări ce se regăsesc în Rezoluția votată în unanimitate de zecile de mii de participanți.

Noutăţile partenerilor

comentarii: