image
Sursa foto: IPN

Cornelia Cozonac, despre victoria lui Andrei Năstase: A fost câștigată o bătălie foarte importantă; Am dovedit că se poate

Andrei Năstase a câștigat o bătălie foarte importantă. Am demonstrat cu toții că se poate. Că votul locuitorilor capitalei este important pentru schimbare, susține Jurnalista Cornelia Cozonac, președinta Centrului de Investigații Jurnalistice.

„De acum incolo trebuie sa ne implicăm și mai mult, să aducem schimbarea. Să le cerem socoteală celor aleși de noi, dar și să ne implicăm activ, să contribuim, să facem, schimbarea cu adevărat. Pentru că SE POATE. Și noului Primar General al Capitalei Andrei Năstase ii doresc să-și facă o echipă bazată pe profesioniști integri, să fie cât mai transparent în ceea ce va face, să includă chișinăuienii în tot ce ține de treburile publice, să-i asculte, să elimine schemele de corupție”, susține Cornelia Cozonac.

„Asta îi va dezarma pe toți răutacioșii, corupții și cei care ne fură zi de zi. Eu cred că se poate să aducem cu adevarat Europa aici la Chișinău. Și că e o mare onoare și șansă să ai posibilitate să faci ceva pentru poporul tău și să reușești să faci! Succes Andrei Nîstase și echipa!”, a spus jurnalista.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: