image
Sursa foto: Twitter

VIDEO // Mai multe clădiri din Moscova au fost lovite de drone

Mai multe clădiri din Moscova au fost lovite de drone care au provocat pagube „minore" și nu au provocat răni grave, a declarat primarul capitalei ruse marți dimineață, potrivit Reuters.

„Toate serviciile de urgență din oraș se află la locul incidentelor", a declarat primarul Serghei Sobyanin într-un comunicat.

Andrei Vorobyov, guvernatorul regiunii Moscova, a scris pe Telegram că mai multe drone au fost doborâte în timp ce se apropiau de capitala rusă.

Mai multe canale de mesagerie Telegram din Rusia au relatat că între patru și zece drone au fost doborâte la periferia Moscovei și în regiunea înconjurătoare, notează Hotnews.

Agenția rusă de știri de stat RIA a relatat că unii locuitori ai unei clădiri de pe strada Profsoyuznaya din sudul Moscovei au fost evacuați.

Mai multe canale de mesagerie Telegram din Rusia au semnalat că între patru și zece drone au fost doborâte marți dimineața devreme.

Primarul Sobyanin a spus că două persoane au solicitat asistență medicală, dar niciuna nu a fost grav rănită de dronele care au lovit mai multe clădiri din capitala rusă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: