image
Sursa foto: mediafax.ro

Donald Trump a fost nominalizat la premiile Zmeura de Aur 2019, dedicate celor mai proaste prestaţii din cinema

Preşedintele american Donald Trump a fost nominalizat la premiile Zmeura de Aur 2019, dedicate celor mai proaste prestaţii din cinema, pentru apariţiile sale în înregistrări de arhivă incluse în două documentare.

Trump - care a câştigat o Zmeură de Aur în 1991, pentru partitura secundară din filmul "Ghosts Can't Do It" - este nominalizat anul acesta în categoria "cel mai prost rol principal masculin", pentru imaginile de arhivă din documentarele semnate de Dinesh D'Souza "Death of a Nation" şi Michael Moore "Fahrenheit 11/9", relatează mediafax.ro.

În aceeaşi categorie au mai fost nominalizaţi Johnny Depp ("Sherlock Gnomes"), Will Ferrell ("Holmes & Watson"), John Travolta ("Gotti") şi Bruce Willis ("Death Wish").Preşedintele american este nominalizat anul acesta şi la premiul Zmeura de Aur pentru cel mai nefericit cuplu pe marele ecran, făcut cu "meschinăria lui perpetuată", în aceleaşi două documentare.

Şi prima doamnă a americii, Melania Trump, a fost nominalizată la un premiu Zmeura de Aur 2019, pentru apariţia sa în imagini de arhivă în documentarul "Fahrenheit 11/9".

Anul acesta, la premiul Zmeura de Aur pentru cel mai prost film au fost nominalizate "Gotti", "The Happytime Murders", "Robin Hood", "Winchester" şi "Holmes & Watson".

Anul trecut, animaţia "The Emoji Movie", de Tony Leondis, a fost premiată cu Zmeura de Aur pentru cel mai prost film.

Cea de-a 39-a ediţie a galei premiilor Zmeura de Aur (Razzie Awards) va avea loc cu o zi înainte de ceremonia Oscarurilor, pe 23 februarie.

Nominalizaţii şi câştigătorii premiilor Zmeura de Aur sunt votaţi online de cei aproximativ 1.000 de membri ai Golden Raspberry Award Foundation, din 24 de state, care pot achiziţiona un statut de membru pentru suma de 40 de dolari. Gala Zmeura de Aur a fost înfiinţată, potrivit creatorilor ei, ca un "antidot" la ceremonia Oscar, iar prima ei ediţie a avut loc pe 31 martie 1981.

Premiaţii cu Zmeura de Aur vin rareori să îşi ridice premiile, o excepţie notabilă fiind Sandra Bullock, care a primit titlul de "cea mai proastă actriţă" în 2010, pentru "All About Steve", cu o zi înainte de a lua premiul Oscar pentru "Povestea unui campion/ The Blind Side".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: