image
Sursa foto: antena3.ro

Și-a omorât logodnica și i-a ascuns trupul într-un mormânt improvizat din crengi: Șocul uriaș pe care l-a avut bărbatul

Stacey Gwilym, o femeie de 34 de ani din Marea Britanie, a reușit să iasă din mormântul făcut din crengi pe care il construise logodnicul abuziv, după ce a crezut că a omorât-o.

Femeia urma să se căsătorească cu Keith Hughes, în vârstă de 39 de ani, deși acesta o abuzase și în trecut și chiar avusese probleme cu legea din această cauză. Cei doi se aflau pe o plajă din Marea Britanie când au început să se certe. Și-au spus lucruri urâte, a declarat bărbatul în fața instanței, înainte ca Keith să o stranguleze. Fără să își dea seama ce face, susține acesta, scrie antena3.ro

Crezând că este moartă, bărbatul i-a ascuns trupul într-un tufiș, unde a improvizat un mormânt de crengi. Stacey însă era în viață, și-a revenit din leșin și a reușit să iasă din locul de veci pe care il construise iubitul ei.

Între timp acesta s-a îmbătat și fost implicat într-un accident de mașină. Ajuns la poliție, autoritățile l-au întrebat și de logodnica lui. ”Nu o veți găsi niciodată”, le-a spus Keith. ”Este în viață”, a fost răspunsul pe care l-a auzit, șocat, bărbatul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: