image
Sursa foto: captură video

Primăria nu are asfalt pentru reparații: Strada Constantin Brâncuși din capitală, într-o stare deplorabilă

Sectorul Botanica pare să fie blestemat. O stradă a ajuns în stare deplorabilă, pentru că... nu este asfalt. Cei de la Primărie afirmă că acesta a devenit acum foarte scump, dar că până la sfârșitul săptămânii curente situația va fi redresată. Cei mai indignați sunt șoferii, care spun că aruncă bani în vânt.

Pe strada Constantin Brâncuși din capitală, porţiuni imense stau neplombate de mai mult timp. Șoferii care circulă pe aici spun că responsabilii ar fi trebuit să ducă până la capăt lucrările de asfaltare, ca să nu fie ei nevoiți sa investească în reparația mașinilor.

Șeful Direcției generale transport public și căi de comunicație spune de mai bine de două săptămâni, furnizorul a stopat livrarea de asfalt către întreprinderea municipală.

„Având o situație de urgență, organizează licitații din nou și vom fi nevoiți să cumpărăm asfalt cu un preț, presupun eu mai mare. Din discuții am înțeles că până la 20 de procente. Sper în această săptămână să rezolvăm și să intervenim pe toate adresele. Cred că în timp de o săptămână maxim”, a declarat Vitalie Butucel.

Prezent la ședință, primarul ales Andrei Năstase i-a atras atenția lui Vitalie Butucel asupra unei probleme.

„Se fac niște construcții pe drumuri și nu sunt bine securizate. Asigurați-vă să fie bine asigurate, pentru că în joc sunt puse uneori chiar sănătatea oamenilor. Dacă o să mergeți mai sus de Parcul de Troleibuze o să vedeți că acolo unde a zburat o mașină, s-ar putea să mai zboare zilele acestea o mașină”, a atenționat Andrei Năstase.

Lucrările de plombare a străzilor din Chișinău au început în luna aprilie și urmau să fie finalizate până în luna curentă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: