image
Sursa foto: reactor.inform.kz

Horoscop 23 aprilie: Nativii din zodia Leu trebuie să fie atenţi la deciziile pe care le iau

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 23 aprilie.

Berbec

Este o zi agreabilă, în care vei simți nevoia să fii generos cu cei din jur. Este un început bun pentru o nouă atitudine față de lume, totul e să și dorești să faci această schimbare…

Taur

Bunăvoința arătată membrilor familiei se întoarce înzecit, prin gesturi frumoase, cuvinte bine alese și altele asemenea, așa că știi ce ai de făcut de acum încolo: ține-o tot așa!

Gemeni

Ești invitat la deschidere față de ideile celor din anturajul apropiat, față de propunerile lor sau față de provocările care vin de la ei.

Rac

Reușești să temperezi tensiunea generată de teama care te-a condus la decizia de a munci din ce în ce mai mult. Acum îți dai seama că ai exagerat.

Leu

De tine depinde cum anume va evolua situația ta profesională și tocmai de aceea ar fi bine să cântărești mai mult timp deciziile pe care trebuie să le iei.

Fecioară

E drept că nu poți controla ansamblul situației, ci doar anumite direcții, minore, cele care depind de tine. Însă știi ce intenții au cei cu putere de decizie și asta e bine.

Balanță

Dorința ta de a te asocia cu oameni noi, cu preocupări noi, poate duce la schimbarea mult dorită, în special la adoptarea unor idei și viziuni diferite.

Scorpion

Îți cauți un nou loc în familie și la serviciu și ar fi bine să nu te grăbești, pentru că este un proces de durată, care mai are destul până la finalizare.

Săgetător

Ești dornic de progres, poate chiar vrei să ajungi la o performanță anume sau la o eficiență deosebită. Aceste porniri pozitive vor da rezultate, dar nu e cazul să te grăbești.

Capricorn

Vrei să acumulezi bunuri sau orice alt fel de resurse și dorința ta nu e deloc ieșită din comun, atât timp cât nu transformi toate acestea în mijloace de a-i controla pe alții.

Vărsător

Ai multe de protejat și de apărat, în special împotriva propriilor porniri, și nu e deloc ușor. Relația de cuplu ar trebui să fie unul dintre subiectele principale de preocupare.

Pești

Reușești să te împaci cu orice situație, inclusiv la serviciu, atât timp cât rezultatele nu întârzie să apară. Îți face bine să adopți această atitudine rezonabilă.

Noutăţile partenerilor

comentarii: