image
Sursa foto: Jurnal.md

Traficul rutier de pe strada Tighina din capitală va fi SUSPENDAT

Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 17 iunie – 31 iulie 2019, va fi suspendat traficul rutier pe strada Tighina, în perimetrul străzii 31 August 1989 și strada București.

Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zona istorică a orașului, în cadrul Pachetului II - BERD, BEI (str. 31 August 1989, str. Tighina și str. Alexandru cel Bun).

Având în vedere necesitarea executării lucrărilor de pozare a rețelelor pe str. Tighina, în perioada de referință, circulația rutelor municipale de transport public va fi organizată după cum urmează:

Autobuze

Ruta nr. 9:

Tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail, str. București, str. Tighina, str. Alexei Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuze:

Ruta nr. 13:

Tur - de pe str. Tighina pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ciuflea, bd. Dacia, și în continuare pe traseul stabilit;

Ruta nr. 190:

Tur – de pe str. Tighina pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail, str. București, str. Tighina, str. Alexei Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit;

Rutele nr. 178 și nr. 192:

Tur - de pe str. Tighina pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier în perioada de referință, sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: