image
Sursa foto: Getty Images

Un copil i-a cerut lui Suarez să nu muşte la Cupa Mondială: Reacţia starului Barcelonei

Uruguay se pregătește de Cupa Mondială, însă unul dintre jucătorii sud-americanilor a primit un mesaj de la un copil, suporter al naționalei "celeste": "Să nu muști", a fost îndemnul copilului, iar Suarez a răspuns: "Nu o să mușc la Mondial".

Luis Suarez și-a căpătat porecla de "canibalul". Asta după ce atacantul uruguayan a fost protagonistul unor momente incredibile, mușcându-și de trei ori adversarii.

În 2010, pe când juca la Ajax, atacantul a fost suspendat şapte meciuri în campionatul Olandei după ce l-a muşcat pe Otman Bakkal, de la PSV. De atunci se trage și porecla sa, "canibalul".

Apoi, pe când juca la Liverpool, el l-a mușcat și pe fundașul lui Chelea, Branislav Ivanovici, în 2013, și a primit o suspendare de 10 meciuri.

Ultimul episod s-a petrecut în iunie 2014, în minutul 80 al meciului Uruguay - Italia de la Cupa Mondială, când atacantul l-a mușcat pe Chiellini de umăr, care apoi a arătat tuturor semnele cu care a rămas. De această dată, pedeapsa a fost de 9 meciuri internaționale.

Suarez a fost și în centrul unui scandal rasial, în 2011, când a fost suspendat în Anglia pentru abuz rasial la adresa fundașului francez Patrice Evra.

Uruguay, dublă câștigătoare a Cupei Mondiale, se află în grupa A a competiției din Rusia, alături de țara gazdă, Arabia Saudită și Egipt.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: