image
Sursa foto: sport.es

Catalanii şi-au luat adio de la recordul de invincibilitate, după un meci nebun

Nebunie totală în meciul dintre Levante si Barcelona, din penultima etapă. Fără Messi, catalanii au încasat pentru prima data 5 goluri după o pauza de 15 ani și au pierdut primul meci din actualul campionat.

Barcelona spera să încheie sezonul neînvinsă pe plan intern. Catalanii au venit fără Messi la Levante, iar gazdele au dat un adevarat recital în primele 55 de minute. Emmanuel Boateng a fost eroul meciului și a devenit primul jucător care îşi trece în cont tripla împotriva Barcelonei în ultimii 13 ani, de la Forlan in 2005.

Macedoneanul Enis Bardhi a făcut, la rândul său, dubla și Barca a consemnat un record negativ, 5 goluri încasate în ceva mai mult de o repriză. Catalanii nu au mai primit atâtea goluri într-un meci oficial de 15 ani: în decembrie 2003, Malaga se impunea cu 5-1, în La Liga.

Echipa lui Valverde a încercat o revenire minune pe final de partidă. Coutinho a bifat, la rândul său, o triplă și i-a făcut pe catalani să spere că vor termina campionatul neînvinși, însă meciul s-a termiant cu victoria lui Levante.

Astfel, Levante devine prima echipă care învinge Barcelona după 400 de zile. Ultima care a reușit să bată Barca a fost Malaga, pe 8 aprilie 2017, în etapa a 31-a a sezonului trecut.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: