image
Sursa foto: Getty Images

Juventus își face dream-team: Ce au aflat italienii de la Gazzetta dello Sport

Juventus se pregătește să dea o nouă super-lovitură pe piața transferurilor. Bianconerii vor să își betoneze linia de mijloc. Pentru asta, campioana Italiei va alege între Adrien Rabiot și Paul Pogba, cel puțin așa susține Gazzetta dello Sport.

Sursa citată anunță că jucătorul lui PSG e primul pe lista lui Juve, iar doar în cazul în care această variantă ar pica, italienii s-ar orienta spre vedeta aflată într-un scandal total cu Jose Mourinho.

Rabiot (23 de ani) va putea negocia cu orice club, începând cu ianuarie 2019, ținând cont că înțelegerea cu PSG îi expiră în vara următoare. Rabiot ar fi refuzat patru oferte ale parizienilor de prelungire a acordului.

Adrien Rabiot, jucător dorit insistent și de Barcelona, a rămas însă o piesă de bază pentru noul antrenor al lui PSG, Thomas Tuchel, care l-a folosit ca titular în opt din cele nouă meciuri de campionat şi în cele două partide din Liga Campionilor.

De partea cealaltă, Pogba are parte de un sezon tensionat la Manchester United, unde relația sa cu Jose Mourinho este șubredă. Campionul mondial a marcat 4 goluri și a oferit și 3 assist-uri în cele 10 meciuri adunate, dar Mino Raiola este pregătit să aibă o discuție decisivă cu șefii ”Diavolilor”.

Mijlocaşul de 25 de ani a mai jucat la Juventus între 2012 şi 2016, perioadă în care a cucerit patru titluri de campion şi a jucat o finală de UEFA Champions League.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: