image
Sursa foto: Getty Images

Primul coleg care vorbește despre Cristiano Ronaldo și scandalul în care este implicat

Scandalul în care este implicat Cristiano Ronaldo (37 de ani) i-a făcut până și pe colegii săi să nu-l mai suporte.

Potrivit publicației The Times, jucătorii și staff-ul cred că starul portughez "ar trebui să nu mai vină la echipă după Cupa Mondială".

Primul jucător care a vorbit deschis despre această situație este Raphael Varane. Fundașul ajuns pe Old Trafford în această vară a fost coleg cu atacantul portughez și la Real Madrid.

Aflat în cantonament cu naționala Franței, înaintea Cupei Mondiale din Qatar, Varane a spus că va respecta orice decizie va lua clubul în cazul lui Ronaldo, chiar dacă asta i-ar implica și pe ceilalți jucători.

"Evident că ne afectează. Urmărim tot ceea ce se întâmplă și ceea ce se spune. Încercăm să calmăm situația în modul nostru, să nu ne implicăm prea mult în asta.

Când vine vorba de un star ca și Cristiano Ronaldo, totul ia o amploare mai mare, așa că încercăm să ne distanțăm, adică nu încercăm să schimbăm situația singuri, facem parte dintr-un colectiv.

Îmi doresc ce este cel mai bun pentru echipa mea, așa că indiferent de decizie, ca jucători, o vom accepta și vom oferi tot ce este mai bun în continuare", a spus Varane, potrivit Daily Mail.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: