image
Sursa foto: digisport.ro

Rocada mare la Juventus: pleacă Pjanic, revine Pogba

După ce Gianluigi Buffon a decis să o părăsească pe Juventus după 17 ani, campioana Italiei mai poate pierde un jucător de bază. Este vorba de Miralem Pjanic, care tocmai şi-a schimbat impresarul.

Astfel, Pjanic va fi reprezentat de agentul FIFA Fali Ramadani. Potrivit presei din Italia, se pare că Ramadani îl va sfătui pe Pjanic să părăsească campioana Italiei. Variantele pentru mijlocaşul bosniac sunt Chelsea şi Barcelona. Şanse mai mari de a-l achiziţiona pe Pjanic le au cei de la Chelsea, acolo unde antrenor a fost instalat Mauricio Sarri, fostul tehnician al celor de la Napoli.

Juventus ar putea începe negocierile dacă ar primi pentru Pjanic o ofertă de 80 de milioane de euro, scriu cei de la teamtalk.com. O eventuală plecare a lui Pjanic la Chelsea sau Barcelona, ar readuce în discuţie o revenire a lui Pogba la Juventus, aşa cum cei de la Tuttosport au scris vinerea trecută.

Pjanic mai are contract cu Juve până în 2021. Şapte goluri şi 14 pase decisive şi-a trecut în cont pentru campioana Italiei, în toate competiţiile acestui sezon (44 de meciuri).

Miralem Pjanic a câştigat în două sezoane alături de Juventus două titluri în Serie A şi două Cupe ale Italiei. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a fost transferat de la Roma, în 2016, pentru 32 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: