image
Sursa foto: as.com

Neymar, propus de tatăl său la Real Madrid: PSG vrea să-i mărească salariul

Neymar pare decis să nu mai joace și sezonul viitor pentru Paris Saint Germain. Spaniolii de la Marca susțin că starul brazilian e foarte tentat să joace din vară la Real Madrid, în condițiile în care Barcelona pare a nu-l mai dori înapoi.

Potrivit sursei citate, tatăl lui Neymar le-a trimis mesaje conducătorilor lui Real Madrid prin care își propunea fiul pe Santiago Bernabeu.

Neymar n-ar fi spus "nu" nici unei reveniri la Barcelona, însă președintele catalanilor, Josep Maria Bartomeu, nu pare tentat să-l răscumpere pe brazilian. Lionel Messi pare a și-l dori cel mai mult pe Neymar din nou pe Camp Nou.

Șefii lui PSG se tem că Neymar va dori să plece după noua contraperformanță din acest sezon a parizienilor, eliminați pentru al treilea an consecutiv din optimile Ligii Campionilor în ciuda investițiilor imense ale șeicilor care patronează clubul.

Jurnaliștii iberici susțin că patronii lui PSG i-au propus chiar și o majorare salarială lui Neymar, fără a-l obliga să semnesze și un contract pe perioadă mai mare, pentru a-l convinge să rămână pe Parc des Princes.

Neymar (27 de ani) este cel mai scump fotbalist al lumii din 2017, atunci când a fost cumpărat de PSG de la Barcelona pentru 222 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: