image
Sursa foto: Getty Images

Visele au devenit realitate: Cormoranii au făcut meciul vieţii pe Anfield și s-au calificat în finala Ligii

FABULOS! INCREDIBIL! SENZAŢIONAL! MINUNAT! DE NECREZUT! IREAL! Liverpool face meciul istoriei pe Anfield şi o bate pe Barcelona cu 4-0 şi se califică în finala Ligii Campionilor.

Aceasta nu va fi o cronică de meci. Va fi o poveste despre cât de frumos e fotbalul şi despre cum imposibilul poate fi distrus în 90 de minute. Barcelona a câştigat cu 3-0 în tur, pe Camp Nou, iar ”cormoranii” păreau condamnaţi. Fără Salah, fără Firmino, Klopp avea nevoie de inspiraţie divină pentru a schimba istoria. Şi, cumva, cineva de Sus, a vrut să ne ofere o nouă noapte magică în fotbalul mare.

Origi deschide scorul în minutul 7, după o fază în care Jordi Alba i-a dat o pasă şocantă lui Henderson, iar Ter Stegen îi respinge şutul căpitanului fix în gheata lui Origi. 1-0 şi Anfield învie instant! Barcelona răspunde instant, iar Messi are ocazii pe bandă rulantă. Alisson face o partidă mare şi blochează orice şut pe poartă. Când e bătut, mingea se duce pe lângă buturi.

La pauză, destinul mută decisiv. Robertson, lovit de Suarez, nu mai poate continua. Klopp îl aruncă pe teren pe Wijnaldum. Milner trece fundaş stânga. Minutele 54 şi 55 sunt, începând de acum, CV-ul lui Wijnaldum. Două goluri în două minute, iar Liverpool anulează meciul de pe Camp Nou. Barcelona e în genunchi!

Minutul 79. Fotbalul modern. Fotbalul uriaş nu a văzut aşa ceva. Nu în semifinalele Ligii Campionilor. Corner pentru Liverpool. Alexander-Arnold pune mingea la colţul terenului, dar pleacă de acolo. Toţi jucătorii Barcelonei se întorc cu spatele. Origi e singur, la buza careului de şase metri. Arnold se întoarce instant, dă tare, Origi şutează din prima, iar mingea se odihneşte în plasa lui Ter Stegen. 4-0, prieteni! 4-0!!!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: