image
Sursa foto: Facebook/Emilian Crețu

Lacrimi la Dora Show: „O despărțire dureroasă care reflectă sută la sută realitatea din această țară” // VIDEO

Ultima emisiune „Dora Show” din acest sezon a fost mai puțin veselă față de cum ne-am deprins. Și asta pentru că doamna Dora a fost nevoită să se despartă de nepoata sa, Janna, care nu va mai reveni pe micile ecrane începând din septembrie.

Actrița Adriana Bâtcă a fost și eroina emisiunii de aseară, unde a dezvăluit detalii interesante despre copilăria sa, studii, dar și despre începutul carierei sale.

Motivul pentru care pleacă de la Dora Show este unul răspândit printre tinerii din țara noastră - a ales să plece peste hotare, pentru un viitor mai bun.

„Adriana Bâtcă, eu, Emilian Cretu, îți multumesc mult că ai avut încredere în mine și că m-ai făcut să te iubesc, nu ca un prieten sau ca un coleg, dar ca un părinte. O despărțire dureroasă și care reflectă sută la sută realitatea din această țară. Am simțit exact ce simte un părinte atunci când se desparte de propriii copii și care pleacă dracu știe unde, pentru un viitor mai bun”, a menționat actorul Emilian Crețu pe Facebook.

La un moment dat, în cadrul emisiunii actorul a ieșit din pielea personajului său, Dora, și nu a putut să-și stăpânească lacrimile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: