image
Sursa foto: AstroMeridian.Ru

Ce ne prezic astrele pentru astăzi, 14 iunie

iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 14 iunie.

Berbec

Nu prea ești ajutat de Univers pentru a rezolva o problemă ce ține de acte, documente oficiale. În plus, cineva din anturaj este posibil să te caute cu scopul de a-i oferi cu împrumut o sumă de bani și ar fi bine să o refuzi, deoarece s-ar putea că nu vei mai vedea banii înapoi.

Taur

Astrele îți scot în cale noi oportunități de afaceri, poate să apară și o colaborare, dar înainte de a lua decizia finală cere și sfatul unui specialist în domeniul financiar, pentru a nu greși.

Gemeni

Vei vedea pe cine te poți baza cu adevărat în ceea ce dorești să realizezi, probabil că ai nevoie de un sprijin financiar, moral din partea celor din jur, însă aceștia vor ezita să ți-l ofere. La urechile tale vor ajunge unele destăinuiri, însă nu este vremea să acționezi, se observă o instabilitate pe plan emoțional, prin urmare ești predispus să iei decizii greșite.

Rac

Rugăciunea și meditația sunt arme bune pentru procesul de autocunoaștere pe care îl poți iniția astăzi. Nu ar trebui să-ți faci griji, până la urmă banii vor veni. În acest demers probabil că vei fi sprijinit și de rude din punct de vedere al unei investiții pe termen lung.

Leu

Capacitatea de înțelegere a informației este la cote maxime. Ai putea începe azi să faci ordine în documentele profesionale. Astfel vei vedea care sunt domeniile în care ar trebui să investești într-un nou curs de calificare, pentru a le perfecționa.

Fecioară

Încearcă să eviți criticile aduse celor din jur, iar dacă ai ajuns să intri într-o dispută cel mai indicat este să privești totul cu detașare. Stresul de la locul de muncă poate să aducă și unele probleme medicale, atenție dacă lucrezi în medii periculoase, deoarece ai șansa să fii surprins de un accident, cauzat de neatenție.

Balanță

Începi o acțiune, antrenând după tine și pe ceilalți, dar cineva se opune planurilor tale. Se amplifică starea de stres care poate aduce un dezechilibru în relația intimă. Din fericire, această situație este temporară. Este o zi potrivită în care să-ți impresionezi partenerul cu o cină romantică.

Scorpion

Apreciezi valoarea concurenței și realizezi că în acest mod poți progresa mai mult. În sfârșit scapi de invidie, iar schimbările din jurul tău te fac să perseverezi, îți faci planuri de viitor și îți dai seama cât de aproape poți fi de succes. Este o zi favorabilă pe plan profesional și social.

Săgetător

Un lucru pe care îl doreai de ceva timp este posibil să se materializeze într-un mod uimitor, ceea ce poate atrage invidii și vorbe pe la spate de la ceilalți. Admirația și iubirea primită de la partenerul drag este dovada clară că acesta are intenții serioase de viitor. Pe de altă parte, frica de necunoscut și programul încărcat pot să producă probleme de sănătate ale gambelor, ale coloanei vertebrale.

Capricorn

Neliniștea care te cuprinde la gândul unor noi schimbări îți poate crea probleme în dragoste. Această stare negativă pare a fi cauzată de preocuparea excesivă pentru planul financiar. Atenție la stres și speculații, nu te implica în prea multe activități pentru a nu-ți neglija relația de cuplu.

Vărsător

Tentația de a răspunde unei propuneri de afaceri este mare, dar ar fi indicat să ceri sfatul cuiva apropiat chiar dacă creativitatea este azi la cote maxime. Pe plan sentimental poate chiar te gândești să achiziționezi o casă împreună cu partenerul sau consideri că ar fi vremea să aduci pe lume un copil.

Pești

În prima parte a zile te poți confrunta cu un blocaj sentimental, te vei simți controlat, se pare că partenerul este prea gelos, impulsiv. Dar acolo unde este credință, speranță și iubire din partea ambilor parteneri se poate face ceva. Pe plan profesional ți se propune o colaborare avantajoasă, consultă-te cu persoana îndrăgită înainte de a lua o decizie.

Noutăţile partenerilor

comentarii: