image
Sursa foto: L'Equipe

Amatorism la nivel înalt: Motivul ireal pentru care un jucător ratează grupele UEFA Europa League

Amatorism la nivel înalt! Toma Basic, jucător cumpărat de Bourdeaux în acestă vară de la Hajduk Split, fosta adversară a FCSB-ului în preliminarii, va rata meciurile din grupele UEFA Europa League. Motivul e unul greu de imaginat, mai ales la o formație de top din Franța.

"Dacă numele Toma Basic nu apare pe lista jucătorilor trimiși de Bordeaux la UEFA, e pur și simplu din cauză că oficialii clubului au uitat de el", notează francezii de la L'Equipe. Basic, care a jucat deja două meciuri pentru Bordeaux în campionat, va privi din tribune partidele formației sale.

Întrebat despre absența lui Tomas Basic din lotul lui Bordeaux pentru grupele UEFA Europa League, Stephane Martin, președintele lui Girondains a declarat că a fost doar o eroare managerială și a catalogat totul drep un "accident nefericit". Din păcate pentru închizătorul croat nu se mai poate face nimic pentru că listele s-au închis de câteva zile.

La tragerea la sorți de la Monaco, Bordeaux a fost repartizată în Grupa C, alături de Zenit, FC Copenhaga și Slavia Praga.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: